Piperul negru, cel mai vândut condiment din toate timpurile, este originar din zona de sud a Indiei, iar în prezent, Vietnam este ţara cu cea mai mare producţie de piper la nivel mondial.
Piperul negru stimulează producția bilei prin papilele gustative, care trimit o comandă stomacului să crească secreția de acid clorhidric, îmbunătăţind astfel digestia.
Acțiune:
Utilizare și beneficii:
UZ INTERN: Adăugați câte 2 picături de ulei esențial într-o linguriță de miere, de 3 ori pe zi.
UZ EXTERN
Ingrediente: Ulei esențial de Piper negru 100% (Piper nigrum)
Precauții: A nu se lăsa la îndemana copiilor. A nu se folosi de către gravide sau pe durata alăptării. Pentru uz intern, nu folositi nediluat. Nu folositi intern decat la recomandarea si supervizarea unui specialist. Evitati contactul cu ochii si pielea sensibila. Pastrati in loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui. A se păstra în ambalajul original.
Prezentare: flacon din sticlă brună de 10 ml, cu picurător